04 octombrie 2009

Kinderino Sport (NV201 - NV205) - Seria completă

Kinderino, cunoscut în Germania şi sub numele Eierman (Omul Ou) este mascota oului Kinder. Este foarte popular mai ales la nemţi, de altfel imaginea lui apare cam pe toate pack-urile care ies acolo. Sunt foarte multe gadgeturi publicitare apărute cu Kinderino, şi sunt şanse să-l găsiţi adăpostind nişte ouă în magazinele Duty Free din marile aeroporturi.
Kinderino Sport este o serie în ediţie limitată lansată toamna trecută în Italia şi Germania în nişte ouă speciale în care se putea găsi doar această serie. Tirajul a fost de doar 10.000 de serii complete. Se compune din cinci Kinderino în diferite ipostaze sportive: fotbalist, karateka, bungee-jumper, skater şi schior. BPZ-urile sunt format lung. De altfel doar câteva serii din sezonul NV au beneficiat de formatul lung, prima din ele fiind Kinderino Sport.

2 comentarii:

WelcomeToLasVegas spunea...

Buna. Imi plac foarte tare omuletii-ou. Din pacate nu ii pot gasi in magazine, si regret ca am pierdut colectia scolareii nazdravani. Mi'ar placea si sa facem schimb, dar nu stiu cum vom proceda avand in vedere faptul ca eu sunt din Bacau.Nici toate seriile complete de kindere nu le am, dar pot spune ca am fragmentar din fiecare colectie de pana acum , si chiar foarte vechi. Multumesc

WelcomeToLasVegas spunea...

tu de unde ai facut rost de jucarioare ?