13 ianuarie 2011

Şcolarii Năzdrăvani (Funny Students) (TT78-TT85) - Seria completă

Pentru că tot au început să fie distribuiţi noii şcolari, am decis să vă arăt prima serie distribuită la noi în Kinder Joy în 2007. Sunt tot 8 figuri ca şi acum, o parte din personaje repetându-se. Seria s-a distribuit cu BPZ-uri având descrierea personajelor în limba română, rămâne însă de văzut dacă şi la cea nouă vom avea parte de aşa ceva (până în acest moment au ieşit pe piaţă două loturi care au BPZ-ul în limba maghiară). Initţial seria a apărut în majoritatea ţărilor de pe continentul nostru apoi a reapărut în această toamnă în Israel, însă cu doar 6 personaje şi cu BPZ lung. Succes la colecţionat ambele serii.
Personajele, de la stânga la dreapta (cu numele românesc):
Lică Minte-Mică, Auraş Îngeraş, Ica Frumuşica, Mariţa Ştrengăriţa, Gelu Frumuşelu, Lulu Trubaduru, Toto Ştie-Tot, Dudu Duru.

3 comentarii:

Razvan spunea...

:) Mi-am adus aminte bine, Gelu Frumuselu il chema! interesanta descrierea in romana, fata de cea ungureasca pentru seria noua..

Andrei spunea...

Bună ziua,
Eu sunt Andrei un tânăr de 17 ani, care de regulă, încă din vremea prunceniei iubeam promotile kinder ,mai ales promoţia ,,Kinder Funny Students".
Am avut şi o activitate la vârsta de 15 ani alături de copii (între 7-10 ani) aleşi de mine de la bloc pentru a face un film de 1 h şi 18 min.
Am luat premii şi am fost felicitaţi.
Mi-ar face plăcere dacă aţi doriţi să mă contactaţi, cu emailul pustea_a@yahoo.com.
Vă urez o zi bună şi aprecierile mele!

Anonim spunea...

Bună! V-am lăsat acum (01.02) un mail. Vă rog din suflet să verificați!!!