13 ianuarie 2011

Şcolarii Năzdrăvani (Funny Students) (TT78-TT85) - Seria completă

Pentru că tot au început să fie distribuiţi noii şcolari, am decis să vă arăt prima serie distribuită la noi în Kinder Joy în 2007. Sunt tot 8 figuri ca şi acum, o parte din personaje repetându-se. Seria s-a distribuit cu BPZ-uri având descrierea personajelor în limba română, rămâne însă de văzut dacă şi la cea nouă vom avea parte de aşa ceva (până în acest moment au ieşit pe piaţă două loturi care au BPZ-ul în limba maghiară). Initţial seria a apărut în majoritatea ţărilor de pe continentul nostru apoi a reapărut în această toamnă în Israel, însă cu doar 6 personaje şi cu BPZ lung. Succes la colecţionat ambele serii.
Personajele, de la stânga la dreapta (cu numele românesc):
Lică Minte-Mică, Auraş Îngeraş, Ica Frumuşica, Mariţa Ştrengăriţa, Gelu Frumuşelu, Lulu Trubaduru, Toto Ştie-Tot, Dudu Duru.

3 comentarii:

Razvan spunea...

:) Mi-am adus aminte bine, Gelu Frumuselu il chema! interesanta descrierea in romana, fata de cea ungureasca pentru seria noua..

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Andrei spunea...

Bună ziua,
Eu sunt Andrei un tânăr de 17 ani, care de regulă, încă din vremea prunceniei iubeam promotile kinder ,mai ales promoţia ,,Kinder Funny Students".
Am avut şi o activitate la vârsta de 15 ani alături de copii (între 7-10 ani) aleşi de mine de la bloc pentru a face un film de 1 h şi 18 min.
Am luat premii şi am fost felicitaţi.
Mi-ar face plăcere dacă aţi doriţi să mă contactaţi, cu emailul pustea_a@yahoo.com.
Vă urez o zi bună şi aprecierile mele!