08 septembrie 2010

Update Kinder ro - Shrek pentru totdeauna

Destul de repede de data aceasta şi site-ul oficial www.kinder.ro s-a aliniat la noutăţi şi ne propune Kinder Surprise în meniu şi o prezentare a noii serii de Shrek.
Sunt în continuare curios dacă vom mai găsi Kinder Joy în magazine după ce se va termina stocul existent sau va fi retras de pe piaţă până la vară? Ştie careva?

5 comentarii:

Anonim spunea...

Ai idee care sunt cele "peste 100 de surprize ascunse in el"? Pana acum am gasit un titirez si 3 shrek-(c)i. In ceea ce priveste durata de viata a Kinder Joy-ului, pot spune ca in Carrefour Buzau, locul unde pana acum erau doar Kinder Joy, acestea au fost terminate si inlocuite total de Kinder Surprise.
PS: Sunt acelasi anonim care intreba de soldatii din metal :) .

LArSON spunea...

Sunt 9 Shrek, 8 dinozauri, 12 animale micute, 3 animale gigant,4 iepuri,8 monstruleti cu 3 ochi,6 titirezi, 4 maimute, 6 sporturi de iarna, 7 automobile,6 avioane de carton, 6 animale-balon,3 seturi autocolante Looney Tunes, 5 puzzle Looney Tunes si probabil ceva jucarii din sezonul trecut

Anonim spunea...

Veti gasi Kinder Suprise in magazine in lunile reci, pe cand Joy revine in cele calde.

Anonim spunea...

am fost in Parcul Copiilor la lansare...dragutz...cu Record Mondial si inca niste kestii: un tip cu un balon si un labirint...foarte fain...

Anonim spunea...

Uau, merci de raspuns Larson :)