21 martie 2010

Maxi Überraschung la Billa

Una din cele mai convenabile oferte de Kinder de Paşte este oul de 100 de grame importat de Billa. Ca dovada care să susţină această afirmaţie, prin Bucureşti aceste ouă au cam disparut. Preţul este de doar 9.99 lei pentru un ou mare de 100 de grame şi, dacă aveţi o Billa prin preajmă nu strică să daţi o tură. În schimb preţul pentru Kinder Überraschung la pachet de 4 special de Paşte este enorm, 15,99 lei... La acest preţ am zis pas. Mai puteţi găsi şi alte pachete Kinder speciale pentru sărbătorile pascale importate din Germania, Maxi Mix, Mini Mix, iepuraşi, preţurile însa nu sunt deloc de invidiat.
Revenind la oul maxi, surprizele sunt din seria de Paşte mini maxi de anul acesta compusă din 5 jucării. Iată şi o poză:

Update: Din 25 martie pentru o perioada limitata 4-packul este la promotie cu 10.49 RON, un pret foarte ok. Spor la cumparat.

6 comentarii:

LAURA spunea...

si la Inter Macedonia se gasesc la aproximativ 3,40 lei / bucata cu variate surprize : broscuta saritoare, clepsidra, fetita titirez, puzzle animalute ...

LArSON spunea...

Buna, la Auchan sunt cu 2.61 tot Kinder Surprise, deci mai ieftin decat la InterMacedonia. Diferentele sunt la seria principala: in Auchan sunt oua poloneze si au seria principala strumfii ca si in Kinder Joy, la InterMacedonia ouale sunt "romanesti" si au ca serie principala Hipopotamii.

Anonim spunea...

am trecut azi prin Billa si 4 pack-ul era 10,5 lei

Anonim spunea...

De unde stii care sunt romanesti?

Anonim spunea...

Am cumparat un ou cu 15 ron si am avut in el puisorul care sta pe crenguta, dar practic nu sta... Nu sta asamblat asa bine sunt facute

Anonim spunea...

Trebuie sa-i scoti capacul de la ventuza, la mine sta...