20 martie 2010

3 pack Kinder Joy Ştrumfii de Paşte în România

Iată că şi de data asta avem 3-pack de Paşte, deşi oferta pascală Kinder de anul acesta a fost mai mult decât săracă (anul trecut am avut şi ouă maxi, anul acesta până acum am avut numai aduse de Billa din Germania). Ca de obicei preţul 3-packului este imens. Targetul acestui pack este probabil constituit din cei care nu cumpără decât de sărbători ouă Kinder. (Faceţi comparaţie: la Mega Image unde am gasit pack-ul, un Kinder Joy se vinde cu 2,89 lei iar cutia cu 3 ouă se vinde cu 11,79 lei, practic 3 ouă la preţ de 4). În orice ţară din vest, 3-packul costă în general cu 10-20% mai puţin decât dacă iei ouă individuale, dar mă rog, efortul de marketing al Ferrero România este cel puţin interesant.
Încă o ştire ar fi că în Auchan nu mai sunt disponibile Kinder Joy, Ferrero nu are stand de Paşte, însă se găsesc la un preţ foarte rezonabil Kinder Surprise aduse din Polonia, având ca serie principală tot Ştrumfii. Iar Mega Image nu a mai adus produse Kinder din Belgia, deci nici clasicele deja 3-packuri Kinder Surprise, o mişcare corectă aş spune, pentru că în Belgia se găsesc tot ştrumfii.
Apropo, ştie cineva de ce Ferrero a scris pe cutii ŞtrumPFii, în loc de Ştrumfii? Toată lumea scrie fără P. Şi în Wikipedia tot fără P apar.

3 comentarii:

Cătălin George Feștilă spunea...

La magazinele Cora aceeasi chestie cu pack de 3 oua . Am cumparat cateva oua separate ( nu pack) si am nimerit altceva decat strumpfi , desi pe ele scria strumpfi !
Stie cineva daca pachetul de 3 oua contin 3 jucarii strumpfi, sau nu e obligatoriu ?

LArSON spunea...

Da, pack-urile de 3 oua au un strumf garantat.
In schimb in ouale separate nu sunt garantate surprizele, sunt mai mult de 70 de surprize diferite din care doar 9 strumfi si 4 puzzle cu strumfi.

Anonim spunea...

m-am uitat pe site-ul lor si normal se scrie Smurf.... am mai vazut si puffi.... dar eu stiam de Strumf( sau strumpt)