29 septembrie 2009

Pack-urile

Pack-urile sunt ambalajele de mai multe ouă (de obicei 3, 4 sau 6, dar nu este o regulă). Acestea se colecţioneaza la rândul lor. Până acum în Romania am vazut cinci tipuri de pack-uri de 3 ouă:
doua tipuri de Paşte 2008, Monştrii si piraţii septembrie 2008, Crăciun 2008 (tot cu M&P) şi Paste 2009 (cu Looney Tunes Active). Din nefericire o strategie defectuoasă (dupa părerea mea) de marketing a Ferrero Romania a făcut ca 3-packurile de la noi sa fie mereu mai scumpe decât 3 ouă luate separat. Acum însă, cu scumpirea oualelor s-ar putea reveni la normal (nu înţeleg de ce nu avem şi 3-pack cu Ice Age 3?? ).
Revenind însă la colecţionat, packurile, pentru a putea fi păstrate în condiţii optime se desfac cu... fierul de călcat. La Kinder Joy puteţi scoate ouăle mai întâi. Daca aveţi packuri cu Kinder Surprise atunci acestea se desfac mai întâi cu fierul, apoi se scot ouăle. Scopul este de a avea cutia desfăcuta corect, nedeteriorată. Între fier şi cutie puneţi un tricou vechi de bumbac pentru a nu deteriora cutia.

De asemenea se colecţioneaza cutiile display de 24 de ouă si 72 de ouă (daca aveţi loc). Puteţi vedea la mine pe blog cutiile de la Monştrii şi Piraţii, Looney Tunes Active şi Ice Age 3.

Niciun comentariu: